EN DRØM HAR BLITT VIRKELIGHET. 

EN DRØM HAR BLITT VIRKELIGHET

Har lenge ønsket meg et orangeri i hagen. Etter besøk på hagemessen på Lillestrøm i 2016 har dette nå blitt til virkelighet.

Etter å ha sett på alle alternativer på hagemessen, så falt valget lett på Nordic orangeri type OXFORDSHIRE  i hvit utgave levert av Scan Pro Ide og Design As fra Larvik.

EN DRØM HAR BLITT VIRKELIGHET

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den utstilte modellen var akkurat slik som jeg ønsket meg. Den oppfylte alle forventninger jeg hadde.

Tor Erik Olafsen og Victoria Burles- Piil fra leverandør og produsent var kundebeviste og profesjonelle, og skapte den nødvendige tillit som gjorde at valget til å skrive kontrakt ble lett å ta.

EN DRØM HAR BLITT VIRKELIGHET

EN DRØM HAR BLITT VIRKELIGHET

 

 

 

 

 

 

 

Etter at kontrakten ble undertegnet var oppfølging meget bra.,med utsendelse av grunntegninger og den videre oppfølging av leveranser. Bygget ble montert av proffe montører. Kommunikasjonen i ettertid om forhold knyttet til bygget som vask av profiler etc har raskt blitt besvart Jeg har montert inn vedovn i  orangeriet. Dette har blitt en plass som jeg bruker både vinter og sommer.

Med bruk av varmekabler i gulv og fyr i vedovn så er dette et fristed som jeg koser meg i.

Det er blitt et grønt og trivelig miljø. Jeg vil sterk anbefale de som vurderer på å anskaffe seg et orangeri å vurdere et alternativ av Nordic orangeri levert av Scan Pro og Ide  Design.

www.scan-pro.no

EN DRØM HAR BLITT VIRKELIGHET

EN DRØM HAR BLITT VIRKELIGHET EN DRØM HAR BLITT VIRKELIGHET

Download our Brochure

A Nordic Garden Building creates that perfect environment, located ‘around’ the home. Take a minute to download the latest product range from Nordic Garden Buildings.

DOWNLOAD OUR BROCHURE

OUR PARTNERS